Streaming LIVE

Oferte Transmisie LIVE VIDEO Online

Read More

Cărţi de Vizită şi Pliante

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Autocolante Vitrine şi Stickere

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Publicitate Radio TV

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Sonorizări Evenimente

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

ArticolCarti de Vizita pentru Afacerea Dumneavoastra

In afaceri o carte de vizita este deosebit de importanta, reprezentand un puternic instrument de promovare, ce te ajuta sa iti plasezi datele de contact unor potentiali clienti, furnizori sau colaboratori. Designul cartilor de vizita trebuie sa fie unul corespunzator cu domeniul afacerii, toti cei care doresc sa achizitioneze carti vizita, putand alege dintr-o serie variata de modele. Agentia de publicitate, Power Media Fx din Lugoj, va propune o serie de modele grupate pe domenii de afaceri, pentru ca dvs. sa beneficiati de un design potrivit pentru cartile de vizita.
 
Un aspect deosebit de important in realizarea cartilor de vizita este calitatea materialelor cu care se lucreaza. De asemenea, aparatura utilizata pentru imprimare trebuie sa fie performanta, iar echipa care lucreaza pentru realizarea lor, una priceputa. Pentru a avea succes in afaceri trebuie neaparat sa beneficiezi de o carte de vizita de calitate, cu un aspect estetic deosebit, o carte de vizita cu care sa te mandresti si care sa te reprezinte cu adevarat.
 
Cartile de vizita realizate de noi sunt grupate pe diferite domenii de activitate, de asemenea, acesta putand fi personalizate in functie de preferinte si necesitati.
 
Cartile de vizita reprezinta un aspect important pentru prima impresie pe care o faceti unui potential partener de afaceri. Suntem atenti la fiecare detaliu: cartonul folosit, tiparirea, taierea, finisarea si, desigur, ambalarea.
 
•   formate standard (90×50 si 85 x55 mm) sau formate atipice
•   pe carton cretat pana la 350 gmp, pe cartoane speciale sau poliester
•   se pot plastifia mat / lucios
•   colturi rotunjite sau cu stantare
•   lacuire selectiva
•   embosare
Executie conceptie grafica:
Pentru conceptia grafica, timpul de executie este de 48 ore, din momentul lansarii comenzii.
 
Executie carti de vizita:
Timpul de executie, finisare si livrare al cartilor de vizita este de 48 de ore, din momentul in care avem un "Bun de tipar" sau al lansarii comenzii.
Durata transport pana la beneficiar:
Carti de vizita: prin intermediul Postei Romane (3-4 zile lucratoare), sau prin Curier Rapid (48 de ore), oriunde v-ati afla in Romania.
Daca sunteti din Lugoj, cartile de vizita se pot ridica de la sediul nostru, sau le putem livra la sediul dumneavoastra, in mod Gratuit.
 
Daca esti interesat de produsele noastre sau serviciile noastre
Detalii la nr. de telefon: 0721153242 sau 0747052852
 
 

Tags: carti de vizita, cartii de vizita, carti vizita, ieftine, carti de vizita online, preturi carti de vizita, modele carti de vizita, carti de vizita lugoj, timisoara carti de vizita, printare carti de vizita, carti de vizita caransebes, agentie lugoj, publicitate lugoj, publicitate caransebes,

Module Search

Au vizitat - Power Media FX

 

Login Form

Formular de Inscriere Forum