Streaming LIVE

Oferte Transmisie LIVE VIDEO Online

Read More

Cărţi de Vizită şi Pliante

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Autocolante Vitrine şi Stickere

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Publicitate Radio TV

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Sonorizări Evenimente

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

ArticolPublicitate, Reclama Ziarul Redesteptarea

  • Category: Reclama in Ziare
  • Published on Friday, 22 May 2015 22:32
  • Written by Administrator
  • Hits: 4093
redesteptarea publicitate reclama anunturiSăptămânalul Redeşteptarea face parte din grupul media al FED, ce include cotidianul timişorean „Renaşterea bănăţeană”. Din acelaşi grup mediatic face parte publicaţia „Buletin European”, editată în Italia la Roma, care apare în limbile franceză şi italiană. Prima ediţie a apărut în data de 20 iunie 1990, sub egida Fundaţiei Europene Drăgan.
În estul Banatului, Redeşteptarea este lider de piaţă, extinzându-şi aria de difuzare în permanenţă, comercializându-se în oraşele Lugoj, Făget şi Timişoara, precum şi în comunele de pe aceste rute
 
De la tirajul primului număr apărut în 200 de exemplare, numărul exemplarelor vândute a crescut la 8.000 (în perioada anilor ’90), iar în prezent este de 5.000 de exemplare. Din 2012 am început să dezvoltăm ediţia electronică www.redesteptarea.ro care a ajuns în această perioadă la o medie de 5.000 de cititori unici pe zi. Această creştere mare a numărului de cititori se datorează ştirilor bine documentate şi diversificate din zonă.
 
Daca esti interesat de produsele noastre sau serviciile noastre

Detalii la nr. de telefon: 0721153242 sau 0747052852 

Autocolant vitrine taiat - Cutter Plotter sau Panouri publicitare, printuri outdoor, banner, mash

 
Tags:preturi reclama ziar, cost reclama ziar, reclama la ziar, ziarul redesteptarea, reclama ziar redesteptarea, reclama redesteptarea, publicitate ziar cetateanul, anunt redesteptarea, pret publicitate redesteptarea, publicare anunt ziar, anunturi fonduri europene, ziar saptamanal, reclama redesteptarea, publicitate ziare lugoj, machete ziar, reclama in ziar, ziar local, oferte publicitate, lugoj, faget, buzias, articole publicitare, publicare anunturi, reclama redesteptarea, publicitate presa scrisa, publicitate redesteptarea, machete publicitare,

Publicitate Anunturi si Reclama in Ziar la Lugoj

  • Category: Reclama in Ziare
  • Published on Friday, 22 May 2015 21:51
  • Written by Administrator
  • Hits: 4084
publicitate ziare locale lugoj reclamaPe piata Media din Lugoj se tiparesc trei ziare saptamanale ce se distribuie in fiecare zi de joi in zona Lugoj, Faget, Buzias si in localitatile din zona. Ziarele contin articole din diverse domenii de interes local: Actualitate, Social, Administratie, Sanatate, Educatie, Cultura, Sport, Divertisment si Politica. Agentia de Publicitate Power Media FX, este partenera cu toate cele trei publicatii tiparite ce apar la Lugoj si va poate oferii spatii de publicitate sau de anunturi, machete publicitare alb negru sau color de diferite dimensiuni la tarife de pana la 40% fata de cele din Rate Card in functie de volum si de numarul aparitiilor solicitat de dvs. pentru campania publicitara.
 

Module Search

Login Form

Formular de Inscriere Forum