Streaming LIVE

Oferte Transmisie LIVE VIDEO Online

Read More

Cărţi de Vizită şi Pliante

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Autocolante Vitrine şi Stickere

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Publicitate Radio TV

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Sonorizări Evenimente

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

ArticolFum Greu cu Gheata Carbonica pt Nunta - PACHET VALS

fum greu vals gheata carbonica dj eveniment1Fumul Greu cu Gheata Carbonica este utlilizat de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor deoarece aceasta ofera o imagine superba si permite imortalizarea imaginiilor celui mai asteptat moment al nuntii dumneavoastra , gheata carbonica permite obtinerea unui efect feeric cu ajutorul fumul efervescent creand impresia ca plutiti pe nori, fumul produs de gheata carbonica fiind mai greu decat aerul, va ramane la nivelul gleznelor. Gheata carbonica nu pateaza.

Read more...

Fum Greu cu Gheata Carbonica pt Nunta - PACHET VALS cu Artificii Vulcan

fum greu dans nunta lugoj artificii timisoara dj eveniment2Un ultim trend la nunta in reprezinta gheata carbonica (dry ice) sau gheata uscata cum se mai numeste. Are temperatura de -78C. Se mai foloseste la paharele de sampanie la intrarea mirilor in sala, creand un efect special deosebit, invitatii fiind surprinsi in mod placut de fiecare data.Gheata carbonica folosita de noi este 100% alimentara, ea fiind de fapt dioxid de carbon in stare solida transformat cu utilaje speciale, nu pateaza, nu are miros sau gust, pur si simplu se evapora!

Read more...

Gheata Carbonica Fum Greu pt Nunta - PACHET VALS cu Artificii Vulcan si Lumini

fum nunta gheata carbonica lugoj lumini efecte specialeDispunem de masini de fum greu cu gheata carbonica profesionale ce pot acoperii o suprafata de pana la 800m2, astfel indiferent de locatia in care are loc evenimentul efectul va fi acelasi. Fumul Greu cu Gheata Carbonica este recomandat la aproape orice eveniment. Acesta creaza o atmosfera aparte scenei/ringului de dans si da o imagine de poveste locatiei. Principalul moment al nuntii, valsul mirilor, are intotdeauna nevoie de ceva special, care sa il faca de neuitat pentru cei din jur.

Read more...

Iluminat Ambiental Nunta & Schela de Lumini / Timisoara / Resita / Caransebes / Lugoj

lumini ambientale nunta timisoaraAcest pachet este destinat evenimentelor (nunta, botez, majorate,petreceri de firma) unde se doreste crearea unei atmosfere placute pe ringul de dans prin intermediul luminilor disco si punerea in evidenta a artistilor sau a formatiei care asigura buna dispozitie. Daca la locatie exista un podium, schela de lumini se poate monta in fata sau in spatele acestuia. Avantajul dispunerii acestor lumini disco pe schela de lumini este acela ca atat artistii cat si persoanele participante la nunta sau botez, nu vor fi deranjate de jocurile de lumini. Proiectia luminilor se face de la inaltime nu de pe podea. Dj

Read more...

Lumini ambientale, decorative, Nunta sau Botez

lumini prezidiu nuta timisoara resita lugojIluminatul ambiental al unei sali a devenit o tendinta pentru orice eveniment special. Fie pentru a evidentia masa mirilor, fie amplasate in toata sala, luminile ambientale pentru Nunta sau Botez aduc un plus de rafinament evenimentului dumneavoastra. Pachetul pe care il punem la dispozitie ofera un numar de pana la 20 dispozitive de tip PAR-Led toate conectate centralizat la o comanda pentru iluminarea peretilor laterali, stalpilor, prezidiului sau a tavanului unei incaperi unde are loc evenimentul dumneavostra creand astfel o ambianta de basm. Prin folosirea acestui tip de lumini arhitecturale de interior poti pune in

Read more...

Module Search

Au vizitat - Power Media FX

 

Login Form

Formular de Inscriere Forum