Streaming LIVE

Oferte Transmisie LIVE VIDEO Online

Read More

Cărţi de Vizită şi Pliante

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Autocolante Vitrine şi Stickere

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Publicitate Radio TV

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Sonorizări Evenimente

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

ArticolFilmare si Transmisie Video Streaming Live ONLINE Evenimente

Servicii de Livestreaming sau Transmisie Video LIVE , noua generatie de transmisiuni online a evenimentelor importante. Fie ca e vorba de conferinte, sedinte, competitii sportive, concerte, spectacole, expozitii si lansari, sau un training pentru angajati, cu noi poti ajunge la toti cei care nu se pot afla fizic in locatia evenimentului.

Putem sa transmitem evenimentul tau live, in timp real, cu acces privat sau cu acces public, in toata lumea. Fie ca vorbim de transmisie pe youtube, facebook sau alte platform video, va asiguram ca evenimentul tau se transmite profesionist. Tot ce se filmeaza se transmite live si poate fi vizualizat de pe calculator, laptop, dar si de pe tableta sau smartphone. Transmisiile pot fi urmarite de parteneri, fani, prieteni. Fluxul poate fi preluat fara probleme de televiziuni, acesta se transmite HD sau Full HD in functie de preferinte. Evenimentul transmis LIVE online poate fi urmarit in direct, din orice colt al lumii.

     

 ● Transmisie video live simultan pe diferite platforme, Facebook si Youtube, HD sau FullHD

● Transmisie cu una sau mai multe camere fixe sau mobile, cameramani, regizor de imagine, sunetist.

● Mixer video 6 surse de intrare video

● Vizualizare program transmis clasic, mixaj din cele 4 camere

● Vizualizare program transmis Multi Smart View (ecran impartit in 3 sau 4 ecrane mai mici, vizualizare zone de actiune diferite)

● Mixer audio de emisie cu 6 intrari

● 4 microfoane wireless de mana sau lavaliere (prezentori)

● Posibilitatea de inserare semnale audio (muzica) sau difuzare de clipuri video

● Posibilitatea de inserare grafica video  (burtiere, tabela de marcaj, cartoane cu transparenta, preluare video telefon) sau difuzare de clipuri video.

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.

tag: Transmisie video online, Live Streaming video, Oferta transmisie Live, Filmare Live, Streaming video live Lugoj, Streaming Video Live Timisoara, Streaming Video Live Resita, Streaming Video Live Caransebes, Streaming Video Live Deva, Streaming Video Live Arad, Streaming Video Live Timisoara, Transmisie Online Video Concerte,Transmisie Online Video Competitii Sportive, Transmisie Online Video Corporate, Transmisie Online Video Conferinte, Transmisie Online Video Evenimente, Transmisie Online Video Spectacole,

Module Search

Au vizitat - Power Media FX

 

Login Form

Formular de Inscriere Forum