Streaming LIVE

Oferte Transmisie LIVE VIDEO Online

Read More

Cărţi de Vizită şi Pliante

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Autocolante Vitrine şi Stickere

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Publicitate Radio TV

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Sonorizări Evenimente

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

ArticolTransmisii Video Live pentru orice tip de Eveniment

Transmisie Video Live Evenimente Streaming Live VideoCu echipamente performante și o echipa de profesionisti cu experientă în televiziune, oferim servicii de filmare și transmisie video live de cea mai înaltă calitate. Transmisia live aduce audiența mai aproape de acțiune, oferindu senzația urmăritorilor că sunt chiar acolo. Streamingul video live permite participanților să se conecteze cu ajutorul internetului de oriunde la evenimentul tău.

Avem oferte de preț personalizate și pachete atractive: Calitatea serviciilor nu ar trebui să vină la un preț exagerat de mare. De aceea, oferim pachete personalizate pentru a se potrivi nevoilor tale și bugetului tău, asigurându-ne că beneficiile streamingului live sunt accesibile pentru oricine.

 

Filmăm și transmitem live evenimente, cu una și pana la opt camera, fixe sau mobile in format HD sau FULL HD, pe cele mai populare platforme de socializare (Facebook, Instagram, Youtube) și pe server video propriu cu sau fara parolă de acces, la transmisie.

Tipuri de evenimente ce se pot filma si transmite Live VIDEO

  • Concerte, spectacole, festivaluri, atât de interior cât și cele organizate în aer liber, evenimente corporate și expoziții.
  • Evenimente private: nunți, botezuri, aniversări, petreceri de firma.
  • Conferințe, seminarii, congrese sau ședințe
  • Evenimente și competiții sportive: fotbal, volei, lupte, gimnastica, tenis de masa.
  • Transmitem conferințe de presă,  lansări de candidați, baluri, inaugurări de biserici și slujbe religioase.

Importanța aparițiilor pe Rețelele de Socializare și YouTube: Distribuie evenimentele tale pe rețelele de socializare Facebook și YouTube pentru a atinge audiențe extinse. Aparițiile online sunt cheia interacțiunii și a participării active a publicului aflat la distanță. Cu feedback în timp real și posibilitatea de a ajunge la o audiență foarte mare, evenimentele tale vor rămâne în memoria online pentru totdeauna.

Pentru oferta de pret personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati
la numarul de telefon 0721153242, sau accesati

Transmisie live nunta, Transmisie live botez, Transmisie live competitii sportive, Transmisie Live Evenimente, Transmisie Conferinte si Seminarii, Transmisie video LIVE Timisoara, Transmisie video LIVE Arad, Transmisie video LIVE Resita, Transmisie video LIVE Lugoj, Transmisie video LIVE Deva, Oferta Transmisie Live ,  Oferte Transmisii Live, Pret transmisie LIVE, Oferte streaming live, Filmări și Transmisie LIVE, Transmisie live conferințe de presă, Transmisie LIVE slujbe Biserica,