Streaming LIVE

Oferte Transmisie LIVE VIDEO Online

Read More

Cărţi de Vizită şi Pliante

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Autocolante Vitrine şi Stickere

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Publicitate Radio TV

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Sonorizări Evenimente

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

ArticolAutocolant vitrine taiat - Cutter Plotter

Autocolantul decupat la cutter plotter a fost, pentru multi ani, materialul-vedeta al productiei publicitare. Usor de folosit si disponibil in multe culori, lucioase sau mate, autocolantul decupat este folosit la orice fel de decoratiuni, de la panouri si semne indicatoare pana la casete luminoase, de la vitrine si magazine pana la personalizarea obiectelor promotionale, de la inscriptionari de masini si autovehicule mari pana la trenuri sau avioane.
Practic, orice tip de autocolant colorat in masa poate fi decupat la cutter plotter, dupa eliminarea surplusului de autocolant obtinandu-se orice fel de curbe sau forme solide sau doar conturul acestora. Autocolantul pentru masini, pentru pereti si geamuri, autocolantul reflectorizant, autocolantul de sablare, autocolantul transparent sau translucent, toate pot fi decupate la cutter-plotter. In plus, in ultimii ani, o serie de echipamente tip cutter plotter, dotate cu cititor optic, pot decupa si autocolantul tiparit, dupa conturul printului (indiferent ca forma e rotunda sau patrata sau orice alta forma atipica).
 
                                vitrina autocolant decorat  vitrina autocolant decorat timisoara
 
Agentia de Publicitate Lugoj Power Media Fx detine astfel de echipamente si, in calitate de producator direct, realizeaza orice tip de autocolant decupat la cutter plotter sau printuri decupate pe contur. Dupa decupare si eliminarea surplusului de autocolant se aplica o folie transparenta adeziva, numita folie de transfer, care ajuta la pozitionarea si montajul autocolantului pe suportul final.
 
               foliefolie auto colatare autocolant
 

Daca esti interesat de produsele noastre sau serviciile noastre 
Detalii la nr. de telefon: 0721153242 sau 0747052852
 
 

Module Search

Au vizitat - Power Media FX

 

Login Form

Formular de Inscriere Forum