Streaming LIVE

Oferte Transmisie LIVE VIDEO Online

Read More

Cărţi de Vizită şi Pliante

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Autocolante Vitrine şi Stickere

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Publicitate Radio TV

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Sonorizări Evenimente

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

ArticolDJ NUNTA, SCHELA LUMINI, FOTO & VIDEO IN GERMANIA SI AUSTRIA

lumini dj germania nunta foto videoOrganizarea unei Nunti ca la tine acasa in Romania, nu mai este atat de greu de organizat sau o sarcina de neralizat. Dj Eveniment vine in intampinarea celor plecati sau stabiliti in strainatate cu servicii profesionale pentru Nunta, Botez sau Petreceri Private. Va asiguram o echipa de oameni dedicati, profesionisti si seriosi care vor face ca evenimentul deosebit din viata dumneavoastra sa ramana in amintirea invitatiilor si a voastra,  ca fiind o petrecere mai mult decat reusita.

Experienta noastra castigata pe parcusul anilor, combinata cu gama larga de echipamente profesionale pentru sonorizari, foto si video pentru nunta si cu o calitate ireprosabila a serviciilor, ne-a plasat pe piata romaneasca ca fiind o companie solicitata si apreciata pentru organizari petreceri,  evenimente si Dj & MC de evenimente, de multe restaurante, hoteluri dar si de companii.

 
Servicii puse la dispozitie: Sonorizare, Dj, MC, Scahela de Lumini, Lumini Dinamice Personalizate, Laser Show, Lumini Decorative sau Arhitecturale, Fum cu Cheata Carbonica pentru Dansul Mirilor, Gheata in Pahare, Artificii de Interior, Artificii tort Miri, Masina de Fum Ceata, Proiectii Personalizate cu Gobo.
 
poze filmare fum nunta germania lumini xgheata carbonica fum dans miri timisoara nunta caransebes gheata carbonica
 
Servicii foto / foto-video incluse in pachetele de nunta:
Fotografii la cununia civila. Deplasari acasa la cei doi miri, la cerere (imagini cu obiceiuri, pregatiri mire si mireasa si detalii). Fotografii la cununia civila si religioasa la biserica. Sedinta foto dedicata mirilor, deplasare in alte locatii deosebite pentru a obtine fotografii superbe, bine regizate. Fotografii in cadrul petrecerii de la restaurant pana la ultimele obiceiuri. Inscriptionarea pe doua DVD-uri personalizate, sau pe memory stick.
Optional, printarea fotografiilor in laborator foto de calitate in formatul prestabilit sau alcatuirea unor albume foto clasice sau tip carte (Photobook). Timp de livrare foto/video 30 - 60 zile, fotografii finale pe DVD: minim 800
Filmarea este pe tot parcursul evenimentului dar nu se filmeaza continu, predare montaj final aprox. 4 ore la o nunta completa. Predarea se face pe DVD, Blu-ray.
 
x dj nunta germania foto video
 
Echipa Dj Eveniment va ofera servicii in Germania, Austria, Ungaria, Italia, Franta, Spania si Belgia.
 
Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, accesati sectiunea CONTACT din meniu sau www.djeveniment.ro.
preturi nunta dj lugoj
Dj Nunta Germania, Dj Nunta Austria,Dj Botez Germania, Dj Wedding Germania, MC Nunta, Schela Lumini, Dj Nunta Strainatate, Lumini Nunta, Masina Fum, Artificii, Foto, Video, Nunta Germania, Fotograf Nunta Germania, Poze Nunta Germania, Filmare Nunta Germania, Dj Muzica, Cameraman Nunta, Dj, Germania, Austria, Nunta, Dj Nunta, Arad, Nurnberg, Berlin, Frankfurt, Main, Stuttgart, Augsburg, Düsseldorf, Köln, Bayern, Dj Nunta Viena, Graz, Linz, Salzburg, Innsbruck, Klagenfurt, Wels,

Module Search

Au vizitat - Power Media FX

 

Login Form

Formular de Inscriere Forum