Panouri Publicitare

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Cărţi de Vizită şi Pliante

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Autocolante Vitrine şi Stickere

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Publicitate Radio TV

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Sonorizări Evenimente

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

ArticolGheata Carbonica Fum Greu pt Nunta - PACHET VALS cu Artificii Vulcan si Lumini

fum nunta gheata carbonica lugoj lumini efecte specialeDispunem de masini de fum greu cu gheata carbonica profesionale ce pot acoperii o suprafata de pana la 800m2, astfel indiferent de locatia in care are loc evenimentul efectul va fi acelasi. Fumul Greu cu Gheata Carbonica este recomandat la aproape orice eveniment. Acesta creaza o atmosfera aparte scenei/ringului de dans si da o imagine de poveste locatiei. Principalul moment al nuntii, valsul mirilor, are intotdeauna nevoie de ceva special, care sa il faca de neuitat pentru cei din jur.

Alege pachetul cu gheata carbonica de la noi pentru cel mai important eveniment din viata. Efectul de “Fum Greu” sau Fumul greu, este acel fum folosit la nunta si botez su lansari de produse care nu se ridica in aer si formeaza o patura de aburi care se imprastie la nivelul solului. Acest efect se poate obtine cu gheata carbonica folosita in masini speciale. Efectul de “fum greu” este folosit pentru primul dans al mirilor si transforma ringul de dans intr-un loc de poveste, creand acea senzatie deosebita de “dans pe nori”.

 

Pachet Vals + Artificii + Lumini Ambianta – 850 Lei

– prezenta operatorului pe durata valsului;

– fum greu cu gheata carbonica pentru dansul mirilor ( durata 5-8 min );

– masina de fum greu;

– gheata carbonica;

– artificii wireless ( 4 buc. ).

– eurolite LED PAR-64 RGBA 10mm ( 2 buc. );

– stroboscop

 

*SUPER OFERTA: In zilele de Duminica beneficiati de un discount de 10% din valoarea pachetului !

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
 
 Daca esti interesat de un pachet cu mai putine dotari Click AICI Fum Greu cu Gheata Carbonica pt Nunta - PACHET VALS
preturi nunta dj lugoj
      dans miri fum greu lugojfum dans lumini nunta caransebesfum nunta gheata carbonica lugoj
 
Dj Eveniment va ofera servicii de fotografiere, filmare si sonorizare pentru orice tip de evenimet de la nunti, botezuri, petreceri private, aniversari, lansari de produse, evenimete mondene pana la petreceri de firma si cockteiluri. Oferim pachete complete de filmari HD, fotografii profesionale si sonorizari pentru orice tip de eveniment. Dj, sonorizari in Timisoara, Lugoj, Buzias, Faget, Caransebes,Resita, Arad. Folosim echipament foto, video si de sonorizare de ultima generatie oferind clientilor nostri cea mai buna calitate la pretul cel mai bun. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizionati site-ul nostru cu mare atentie sau ne puteti contacta pentru stabilirea unei intalniri. Dj nunta, dj nunti, sonorizare nunta, sonorizare nunti, dj botez, dj botezuri, sonorizare botez.
 
Tags:efecte fum nunta, instalatie fum greu, aparat gheata carbonica, fum gheata carbonica, preturi efecte speciale, pret fum greu, fum greu nunta lugo, lumniambianta nunta, fum nunta, masina fum, pret fum greu, masina de fum nunta, fum greu dans miri, gheata carbonica lugoj, artificii lugoj, artificii nunta, artificii vulcan timisoara, fum greu timisoara, gheata carbonica timisoara, pachet fum artificii, fum greu caransebes, gheata carbonica caransebes, fum nunta caransebes , fum greu resita, gheata carbonica resita, artificii resita,dj eveniment, muzica nunta,

Module Search

Au vizitat - Power Media FX

 

Login Form

Formular de Inscriere Forum