Panouri Publicitare

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Cărţi de Vizită şi Pliante

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Autocolante Vitrine şi Stickere

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Publicitate Radio TV

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Sonorizări Evenimente

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

ArticolGheata Carbonica in Pahare si Dj Nunta in Timisoara, Lugoj, Resita, Caransebes

gheata carbonica bauturi pahare timisoaraPentru ca nunta dumneavostra sa fie una de neuitat nu trebuie sa neglijati efectele vizuale. Iar acestea pot fi realizate cu ajutorul ghetii carbonice si al fumului greu produs cu ajutorul ei. Primirea invitatilor trebuie sa fie un moment deosebit, pentru ca prima impresie conteaza. De aceea, din cupele de sampanie pe care le vor ciocni mirii cu invitatii lor nu trebuie sa lipseasca gheata carbonica, astfel incat paharele de sampanie se vor transforma in mici vulcani spumosi. Gheata carbonica alimentara mai poate fi folosita cu succes si la cocktail-uri.

Read more...

Dj Nuntă, Dj Botez, Fum Greu cu Gheaţă Carbonică & Lumini Ambientle în Timişoara, Lugoj, Reşiţa şi Caransebeş

dj nunta botez timisoara resita cransebesDj Eveniment vă oferă servicii profesionale de Sonorizare cu, jocuri de lumini, lumini ambientale sau arhitecturale, efecte special, lasere, fum greu cu gheaţă carbonică şi artificii vulcan, pentru: Nuntă, Botez, Bal, Întâlnire, Expoziţii, Concerte, Spectacole, Petreceri de Firmă, Evenimente Corporate, la un raport calitate/preţ fară concurenţă. Dj Eveniment pune accent pe dorinţele clientului, acordă multă atenţie detaliilor şi calităţii, dispune de o gamă variată de aparatură necesară evenimentului dumneavoastră.

Echipa Dj Eveniment dă dovada de profesionalism şi seriozitate deoarece are în componenţă oameni cu peste 10 ani de experienţă. Am asigurat cu succes sonorizări în diferite oraşe pentru diferite evenimente: Timişoara, Lugoj, Reşiţa, Caransebeş, Făget, Buziaş şi în multe alte oraşe.

 dj nunta botez timisoara lugoj cransebesDJ NUNTĂ, DJ BOTEZ, SONORIZĂRI EVENIMENTE

Dacă ați ajuns aici, înseamnă că sunteți în căutare de un dj pentru evenimentul dumneavoastră. Fie că doriți să organizați o nuntă, un botez, o petrecere de firmă sau o zi onomastică, căreia doriți să îi dați un ton de culoare și un fundal muzical pe care să danseze toţi invitaţii, puteţi apela cu încredere la serviciile noastre. Noi, Dj Eveniment, considerăm că muzica este unul dintre cele mai importante elemente ale unei petreceri. Dj-ii noştrii nu pun doar muzica, Dj-ii nostrii întreţin atmosfera, cântă, prezintă momentele importante ale serii, diverse speech-uri şi organizează concursuri care să anime atmosfera la petrecere. Obiectivul nostru este să avem un ring de dans plin, să simţim energia invitaților, să mulţumim pe toată lumea.

fum greu dans nunta lugoj artificii timisoara dj eveniment2FUM GREU cu GHEATĂ CARBONICĂ & ARTIFICII VULCAN

Fumul Greu cu Gheață Carbonică este recomandat la aproape orice eveniment. Acesta creează o atmosferă aparte scenei/ringului de dans şi dă o imagine de poveste restaurantului. Principalul moment al nunţii, valsul mirilor, are întotdeauna nevoie de ceva special, care să îl facă de neuitat pentru cei din jur.

Read more...

Module Search

Au vizitat - Power Media FX

 

Login Form

Formular de Inscriere Forum