Panouri Publicitare

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Cărţi de Vizită şi Pliante

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Autocolante Vitrine şi Stickere

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Publicitate Radio TV

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Sonorizări Evenimente

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

ArticolGheata Carbonica in Pahare si Dj Nunta in Timisoara, Lugoj, Resita, Caransebes

gheata carbonica bauturi pahare timisoaraPentru ca nunta dumneavostra sa fie una de neuitat nu trebuie sa neglijati efectele vizuale. Iar acestea pot fi realizate cu ajutorul ghetii carbonice si al fumului greu produs cu ajutorul ei. Primirea invitatilor trebuie sa fie un moment deosebit, pentru ca prima impresie conteaza. De aceea, din cupele de sampanie pe care le vor ciocni mirii cu invitatii lor nu trebuie sa lipseasca gheata carbonica, astfel incat paharele de sampanie se vor transforma in mici vulcani spumosi. Gheata carbonica alimentara mai poate fi folosita cu succes si la cocktail-uri.

Gheata carbonica din pahare nu va lasa in urma sa nici un gust sau reziduuri, fiind un produs 100% alimentar, non-toxic. Pretul pentru un astfel de servici incepe de la 100 Lei

Pentru OFERTA Click AICI

Atentie insa, granulele de gheata carbonica nu se vor consuma nicodata ca atare, in stare solida, ci doar dupa ce se vor dizolva in bauturi.

 cocktail pahare gheata carbonica lugoj

O mai poti folosi la inceputul nuntii cand dansati primul vostru dans pentru a acoperi ringul de dans cu un strat de nori pufosi care raman la nivelul solului, se va crea astfel impresia ca miri danseaza printre nori.

 gheata carbonica dans miri

Acest fum nu are miros, pur si simplu se evapora. Atmosfera de vis este completata de artificiile de scena tip vulcan de interior care tasnesc dintre nori.

Acelasi efect poate fi creat la momentul aducerii tortului, putandu-se chiar decora masa pe care sta tortul.  Va fi cu siguranta o atractie pentru toti invitatii.

Pretul pentru acest serviciu de Fum cu Gheata Carbonica incepe de la 450 lei

 Pentru OFERTA Click AICI

 dj nunta timisoara fum gheata carbonica

SUPER OFERTA: In zilele de Duminica beneficiati de un discount de 10% din valoarea pachetului !

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati www.djeveniment.ro.
Dj Eveniment ofera servicii in Timisoara, Resita, Caransebes, Lugoj, Faget si Buzias
 
Poate esti interesat de :
 
tags:gheata carbonica bauturi, gheata carbonica pahare, gheata carbonica sampanie, gheata in pahare, dj nunta, efecte speciale nunta, gheata in pahare, fum cu gheata carbonica, gheta fum pahare,dj botez timisoara,  gheata carbonica lugoj, gheata carbonica timisoara, jocuri de lumini, gheata carbonica caransebes, gheata carbonica resita, fum greu, gheata carbonica,sonorizare dj, fum greu timisoara, fum greu nunta,fum dans miri, muzica dj nunta, timisoara, resita,lugoj, caransebes, buzias, faget,

Module Search

Au vizitat - Power Media FX

 

Login Form

Formular de Inscriere Forum