Panouri Publicitare

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Cărţi de Vizită şi Pliante

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Autocolante Vitrine şi Stickere

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Publicitate Radio TV

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Sonorizări Evenimente

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

ArticolFum Greu cu Gheata Carbonica pt Nunta - PACHET VALS cu Artificii Vulcan

fum greu dans nunta lugoj artificii timisoara dj eveniment2Un ultim trend la nunta in reprezinta gheata carbonica (dry ice) sau gheata uscata cum se mai numeste. Are temperatura de -78C. Se mai foloseste la paharele de sampanie la intrarea mirilor in sala, creand un efect special deosebit, invitatii fiind surprinsi in mod placut de fiecare data.Gheata carbonica folosita de noi este 100% alimentara, ea fiind de fapt dioxid de carbon in stare solida transformat cu utilaje speciale, nu pateaza, nu are miros sau gust, pur si simplu se evapora!

Un alt efect realizat cu gheata carbonica este fumul greu de la dansul mirilor, o ceata care ramane pe sol si creeaza impresia ca miri danseaza printre nori. Acest fum nu are miros, pur si simplu se evapora. Atmosfera de vis este completata de artificiile tip vulcan de interior, care intregesc atmosfera de sarbatoare, dau un plus de culoare si bucurie si reprezinta explozia incantarii si a dorintei de petrecere si distractie. Artificiile de interior tip vulcani sunt cele mai utilizate la evenimentele cele mai importante ca nunti, botezuri, aniversari. Acestea se asaza pe ring la dansul mirilor, cand este adus tortul sau oricand este nevoie de o explozie de culoare si bucurie. Aprinderea lor se poate face cu ajutorul unei telecomenzi. Cu siguranta, artificiile tip vulcan sunt cadourile cele mai potrivite, amintiri de neuitat de la nunta sau petrecerea dumneavoastra.
Artificiile tip vulcani ard pana la inaltimea de 2 metri, pentru aproximativ 40 - 50 secunde.
 

Pachet Vals + Artificii – 650 Lei

– prezenta operatorului pe durata valsului;

– fum greu cu gheata carbonica pentru dansul mirilor ( durata 5-8 min );

– masina de fum greu;

– gheata carbonica;

– artificii wireless ( 4 buc. ).

*SUPER OFERTA: In zilele de Duminica beneficiati de un discount de 10% din valoarea pachetului !

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
 
 Daca esti interesat de un pachet cu mai multe dotari Click AICI Gheata Carbonica Fum Greu pt Nunta - PACHET VALS cu Artificii Vulcan si Lumini
preturi nunta dj lugoj
      lugoj fum greu timisoara4lugoj fum greu timisoara5lugoj fum greu timisoara6
Dj Eveniment va ofera servicii de fotografiere, filmare si sonorizare pentru orice tip de evenimet de la nunti, botezuri, petreceri private, aniversari, lansari de produse, evenimete mondene pana la petreceri de firma si cockteiluri. Oferim pachete complete de filmari HD, fotografii profesionale si sonorizari pentru orice tip de eveniment. Dj, sonorizari in Timisoara, Lugoj, Buzias, Faget, Caransebes,Resita, Arad. Folosim echipament foto, video si de sonorizare de ultima generatie oferind clientilor nostri cea mai buna calitate la pretul cel mai bun. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizionati site-ul nostru cu mare atentie sau ne puteti contacta pentru stabilirea unei intalniri. Dj nunta, dj nunti, sonorizare nunta, sonorizare nunti, dj botez, dj botezuri, sonorizare botez.
 
Tags:efecte fum nunta, instalatie fum greu, aparat gheata carbonica, fum gheata carbonica, preturi efecte speciale, pret fum greu, fum greu nunta lugo, masina fum greu, fum nunta, masina fum, pret fum greu, masina de fum, aparat gheata carbonica, fum greu dans miri, gheata carbonica lugoj, artificii lugoj, artificii nunta, artificii vulcan timisoara, fum greu timisoara, gheata carbonica timisoara, pachet fum artificii, fum greu caransebes, gheata carbonica caransebes, fum nunta caransebes , fum greu resita, gheata carbonica resita, artificii resita,dj eveniment, muzica nunta,

Module Search

Au vizitat - Power Media FX

 

Login Form

Formular de Inscriere Forum