Streaming LIVE

Oferte Transmisie LIVE VIDEO Online

Read More

Cărţi de Vizită şi Pliante

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Autocolante Vitrine şi Stickere

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Publicitate Radio TV

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Sonorizări Evenimente

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

ArticolPanouri publicitare, printuri outdoor, banner, mash

In categoria printurilor de exterior intra panourile, meshurile publicitare, inscriptionarile auto, steagurile si bannerele, autocolantele pentru vitrine. Panourile stradale pot fi luminoase (luminate din interior) si luminate (luminate din exterior). Materialul pe care sunt printate panourile luminoase se numeste backlit, iar cel folosit pentru panourile luminate se numeste frontlit. Backlit-ul este un material translucid, tocmai pentru a permite luminii sa treaca prin el, si este mai scump decat frontlit-ul.
Unipol-urile sunt panouri stradale luminate de dimensiuni foarte mari (11 x 14 metri) folosite in mediul extraurban.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Citylight-urile sunt casete luminoase de mici dimensiuni atasate stalpilor de pe marginea drumurilor. Sunt folosite in mediul urban, pentru inscriptionarea fetelor folosindu-se hartie whiteback (o hartie translucida cu partea din spate de culoare alba). Panourile din tabla sunt tipul clasic de panouri pe care se lipesc afise tiparite pe hartie blueback (hartie mata cu partea din spate de culoare albastra).
 
 
 
 
Buss-shelter-urile sunt casete luminoase care marginesc statiile de autobuz. Printurile folosite in aceste panouri sunt tiparite pe hartie whiteback.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plase publicitare - mesh
In aceasta categorie intra mesh-urile, care sunt printuri de mari dimensiuni executate pe material PVC perforat. Finisajele disponibile sunt tivul pe contur si capsele.
 
 
 
 
 
 
 
 
Inscriptionari auto
Inscriptionarile auto pentru masini pot fi autocolante decupate pe cutter plotter sau autocolante printate si lipite.
De asemenea, exista optiunea wholemap, ceea ce inseamna ca masina este imbracata in intregime in autocolant.
Inscriptionarile auto pentru tranzit media sunt autocolantele de tip removable (care pot fi indepartate cu usurinta) si window graphics, care sunt autocolante transparente perforate lipite de obicei pe geamurile autobuzelor.
 
 
Steaguri si bannere publicitare
De obicei steagurile sunt printuri verticale, iar bannerele sunt orizontale.
Steagurile se executa pe un material pe baza de poliester, „flag” sau „superflag”, cu sau fara gauri de vant.
Bannerele pot fi printate pe o fata sau pe ambele fete. Cele simpla fata sunt executate pe frontlit, iar cele dubla fata se executa pe blockout. Blockout-ul este un material care are la mijloc un strat de grafit pentru a evita suprapunerea imaginilor prin transparenta. Finisajele disponibile sunt tivul si capsele pe contur sau buzunare si bare metalice verticale in cazul bannerelor foarte lungi (mai mari de cinci metri).
 
Unele produse pot fi realizate prin imprimare digitala, iar altele prin cutting-plotter (culori liniare) sau imprimare serigrafica. Printre avantajele folosirii acestor echipamente se numara calitatea ridicata a produselor, reducerea timpului de livrare si costuri mici pentru client.
 
Cernelurile utilizate pentru outdoor-printing sunt pe baza de pigment (UV) si real solvent, fapt ce la confera o rezistenta sporita in timp la factorii de mediu.
La cererea clientului, Power Media Fx poate furniza si accesoriile necesare pentru orice tip de produs (cordelina, teava, capse, etc.)
 
Daca esti interesat de produsele noastre sau serviciile noastre
Detalii la nr. de telefon: 0721153242 sau 0747052852
 
 

Module Search

Au vizitat - Power Media FX

 

Login Form

Formular de Inscriere Forum