Streaming LIVE

Oferte Transmisie LIVE VIDEO Online

Read More

Cărţi de Vizită şi Pliante

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Autocolante Vitrine şi Stickere

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Publicitate Radio TV

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

Sonorizări Evenimente

Power Media Fx - Agentie de Publicitate Full Service

Read More

ArticolPostere, display-uri, autocolante, printuri indoor

Printurile de interior sunt posterele, afisele , canvasurile, floor graphics si autocolantele imprimate pentru interior. Posterele sunt executate de obicei pe hartie Glossy sau Semigloss 150g-170g. Intr-o categorie speciala de postere se incadreaza backlit film-urile. Acestea sunt postere cu o rezolutie foarte mare pentru casetele luminoase de interior.

Casete de acest fel pot fi intalnite in locatii de gen fast-food, banci si mall-uri.

Afisele si posterele sunt realizate la rezolutie foto, pe diferite suporturi: hartie foto, polipropilena adeziva si neadeziva. Pot fi folosite pentru diverse evenimente, concerte, petreceri, sau pentru promotii ale diferitelor produse sau servicii (reduceri de pret, oferte promotionale, produse noi). Pot fi laminate lucios sau mat, in functie de preferinte. Se tiparesc pe material cu densitatea intre 150 - 250 gr / mp.

 

 

 

Display-uri de interior

Dintre materialele de promovare specifice punctelor de vânzare, un loc important îl au display-urile. Acestea sunt dispozitive dedicate exclusiv afişajului indoor, realizate din diferite profiluri şi accesorizate cu sisteme fiabile de fixare şi susţinere. Displayurile se fixează de perete sau sunt autoportante, suportul fiind fix sau rotativ (cu motoare de mică viteză sau cu rotire manuala). Acestea pot fi iluminate din interior, cu lumină monocromă sau dinamică policromă. În materie de display-uri, producţia publicitară este foarte permisivă, oferind posibilităţi multiple de exprimare vizuală.

 

In aceasta categorie intra printurile pentru display-uri de genul click-frame si roll-up (executate pe polipropilena), banere de interior si aplicatii de tip backlit si backprint.

Printurile pe canvas se folosesc indeosebi pentru reproduceri dupa opere de arta.

Floor graphics-urile sunt executate pe autocolant plastifiat sau laminat pentru a le conferi o rezistenta sporita la umezeala, praf si zgarieturi. Pot fi aplicate pe podea, scari rulante sau asfalt.

 

 

Autocolante printate pentru interior si autocolante de exterior.

Acestea includ autocolante pentru decorarea standurilor si a rafturilor, stickere si orice alt tip de imprimari pe autocolant.

Decorarea vitrinelor diferitelor spatii comerciale se face pentru a atrage atentia asupra locatiei, sau asupra unor anumite produse sau servicii, reduceri, sau promotii. Inscriptionarea de vitrina se poate face fie cu autocolant printat, cu o anumita grafica, cu imagini, sau diferite degradeuri ce au rol estetic, fie cu autocolant brut. In cazul in care se doreste decorarea cu autocolant brut, trebuie tinut cont de faptul ca acesta se gaseste intr-o gama larga de culori. Personalizarea se face prin taierea materialului la cutter-ploter, in functie de textele sau grafica ce se doreste montata. 

Pentru a se putea ajunge la produsul finit, ce va reprezenta conturul, in cazul imaginilor, sau literele in sine, in cazul textelor, este nevoie de o grafica vectoriala. Layout-ul se realizeaza de catre departamentul nostru de grafica sau o primim de la dvs. in formatul vectorial. De asemenea, in cazul autocolantului printat si acesta se poate taia pe contur la cutter-ploter, pentru efecte suplimentare. Pentru o mai buna iluminare interioara a spatiului comercial, clientii care doresc decorarea integrala a vitrinelor, pot folosi window-graphic, printat cu grafica care se doreste.

Indoor-printing-ul se realizeaza cu cerneluri pe baza de apa, ceea ce confera un grad sporit de acuratete a imaginii. Rezistenta in timp este obtinuta cu ajutorul laminarii, plastifierii si a incapsularii. Acestea sunt procedee prin care o imagine este protejata de actiunea factorilor mecanici (umezeala, praf, zgarieturi, etc.) sau de componenta UV a razelor solare (ceea ce-i confera rezistenta sporita in timp la decolorare). Laminarea este procedeul prin care se aplica un film autoadeziv pe stratul suport. Datorita procedeului automatizat prin care se realizeaza, protectia se obtine fara a afecta proprietatile originale ale imaginii (culoare, stralucire, contrast, etc.) De asemenea, prin laminare se protejeaza substraturile termosensibile.

Daca esti interesat de produsele noastre sau serviciile noastre 
Detalii la nr. de telefon: 0721153242 sau 0747052852

 

Tags :postere, print indoor, autocolante, afise, canvasuri, floor graphics, autocolantele imprimate, publicitate, etichete,interior lugoj, autocolante, autocolante interior, decorare,autocolanterezistente,folie,adeziva,vitrine,print,window-graphic,laminare,caransebes,lugoj,timisoara,resita,arad,fast-food,banci,mall uri,casete,reclama,publicitate,

Module Search

Au vizitat - Power Media FX

 

Login Form

Formular de Inscriere Forum